Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; theme_MenuItem has a deprecated constructor in /home/intersit/domains/intersitedesign.nl/public_html/wp-content/themes/ISLanding/library/navigation.php on line 248

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; VMenuWidget has a deprecated constructor in /home/intersit/domains/intersitedesign.nl/public_html/wp-content/themes/ISLanding/library/widgets.php on line 126

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; LoginWidget has a deprecated constructor in /home/intersit/domains/intersitedesign.nl/public_html/wp-content/themes/ISLanding/library/widgets.php on line 209

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in VMenuWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/intersit/domains/intersitedesign.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in LoginWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/intersit/domains/intersitedesign.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3916
Training – Inter Site

Training

 

Meer weten is meer kunnen

Een onderschat onderdeel van het werken met computers is de kennis van de mogelijkheden van de computer en het werken met de software. Door goede kennis van het gebruik van computerprogramma’s kunt u veel meer doen in minder tijd. Inter Site Training kan u die kennis bijbrengen, door middel van één of meerdere trainingen. Wij stemmen de trainingen op uw persoonlijke behoeften aan en maken het lesmateriaal voor u op maat.

 

Inter Site Training heeft zeer veel ervaring met allerlei trainingen op ICT-gebied. Deze trainingen richten zich voornamelijk op scholen (leerkrachten en leerlingen) en op het MKB. Daarnaast geven wij ook trainingen voor particulieren.

 

Persoonlijk gerichte training

Wij beschikken over een moderne trainingsruimte, waar we op maat trainingen geven aan kleine groepjes, zodat er veel persoonlijke aandacht voor u is.

cursisten

De trainingsdata en –tijden worden in overleg met u vastgesteld!

Ook kunnen wij bij u ter plaatse trainingen verzorgen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.